Flytning & maling

Flytning og malerarbejde har aldrig været mere overskueligt

Hos Flyttemaler har vi en vision om, at blive Danmarks førende inden for flyttebranchen. Derfor er vi stolte af vores kombinerede flytnings- og malerarbejde koncept, der giver os muligheden for at skræddersy løsninger til dig, mens vi kan opretholde en høj kvalitetsstandard – hver gang.
Når du vælger os til at stå for den samlede løsning, får du hjælp til flytningen og professionelle malere ud på din adresse, hvad enten du er privat, erhverv eller offentlig kunde.

Sæt pris på din tid – og vælg os til at klare flytte – maler og rengørings arbejdet for dig!

Få alt samlet i én løsning

Vores koncept er at sørge for hele pakken i forbindelse med flytningen og malerarbejdet. På denne måde sparer du penge for hver time der går, samtidigt med at vi står for koordinationen og sørger for at opgaven bliver løst inden for den aftalte tidsramme.

Stor ekspertise og høj faglighed

Vores medarbejdere har mangeårig erfaring fra både flyttebranchen og malerfaget. Det er tilsammen med til at sikre dig den stærkeste løsning til en pris du kan forholde dig til. Få et uforpligtende tilbud og find ud af, hvor meget du kan spare med hjælp fra vores konkurrencedygtige koncept.

Vi kommer rundt til hele Danmark

Tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi tilbyder desuden gratis kørsel ud til din opgaveadresse i Odense i forbindelse med flytte- og maleopgaver. Tag kontakt til os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Vi er til at stole på!

Når man flytter, er tryghed noget af det vigtigste. Du ligger ansvaret i hænderne på andre, og du skal derfor kunne stole på, at dine ejendele er som de var, når du modtager dem, og at der ikke forsvinder noget undervejs.

Brug derfor en flytteforretning, der er bygget på faglighed.

Når du flytter med Flyttemaler ApS, kan du være sikker på, at arbejdet udføres af professionelle flyttemænd, lige meget hvilken slags flytning, det drejer sig om.

Hvis uheldet alligevel skulle være ude, er du som kunde hos os fragtføreforsikret.

Slutrengøring

Flyttemaler tilbyder udførelse af grundig flytterengøring, når flytningen og malerarbejdet er færdiggjort. Vi efterlader arealerne pæne og nydelige ved at støvsuge, vaske gulv og overflader, rengøre hvidevarer, polere vinduer og alt det andet der hører til en slutrengøring. Vi gør det til en billig og konkurrencedygtig pris, som ikke går på kompromis med kvaliteten. Med vores slutrengøring får i derfor den komplette pakke og når udlejeren (både privat, erhverv og det offentlige) skal godkende rengøringen senere hen, vil vi altid stå på mål for den givne slutrengørings kvalitet.

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om vores kvalitetsløsninger?

Få et uforpligtende tilbud

Flytning

Maling

Vi ser frem til at sende et uforpligtende tilbud til dig
Scroll til toppen

Efterårstilbud på Silkecement - Spar 10% rabat på din næste opgave.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.