Flytning

Flyttemaler i Odense hjælper professionelt med din flytning

Hos Flyttemaler råder vi over moderne og sikre flyttebiler, der kan klare alle typer af flytteopgaver, store som små. Vi håndtere dine ejendele sikkert og professionelt, uanset om du har brug for en traditionel flytning eller om du brug for hjælp til større opgaver. Har du eksempelvis et klaver der skal ned fra fjerde sal, så kan vi klare det. Vi hjælper ligeledes med håndtering af interne flytninger, hvis du har brug for professionelle hænder til at klare flytningen fra stuen til anden sal, hvis klædeskabet skal rykkes fra den ene ende af huset til den anden eller en helt tredje ting.

Vi hjælper både private kunder såvel som erhverv og det offentlige, i hele Danmark. Alt efter størrelsen på flytteopgaven sender vi et passende antal flyttefolk i følge aftale, mens vi har flere flyttebiler til rådighed og på standby. Alle vores flyttefolk er dygtige, effektive og ved hvad de laver. Vi gør alt for at matche jeres behov bedst muligt! Så står du med en flytning, og har brug en hjælpende hånd, så tøv ikke med at kontakte os. 

Ønsker du en effektiv og sikker flytning?

Vi har alt det moderne værktøj og udstyr, der skal til for at skabe rammerne for en hurtig, effektiv og sikker flytning. Med hjælp fra elektriske trappesækkevogne sikres en professionel og virksom håndtering af dine ejendele.

Vi kan løfte helt op til 180 kg, ved hjælp af vores elektriske trappesækkevogn, som er alt fra hvidevarer til sofaer. Vi råder selvfølgelig også over slidbare flyttekasser, indpakning og emballage, der gør transporten af dine ejendele sikker. Så undgå besværet og lad os løfte opgaven for jer. Få et uforpligtende tilbud allerede i dag!

Transport- og logistikløsninger

Vi tilbyder hjælp til alskens transport- og logistikopgaver til både privat og erhverv. Hvad enten I har været en tur på storindkøb i IKEA eller i har nogle hårde hvidevarer, som I har brug for transporthjælp til, så tag kontakt til Flyttemaler.

I kraft af at vi samarbejder med STS Transport og Logistik, som er Flyttemalers søsterselskab, kan vi trække på mange års erfaring inden for branchen – og derfor kan vi hurtigt, effektivt og professionelt løfte opgaven for jer. Derudover står vi inde for den høje kvalitet i forbindelse med flytningen, mens vi besidder alle de nødvendige vognmandstilladelser til at køre med dit gods.
Vi dækker hele Danmark fra vores adresse i Odense, og tilbyder gratis kørsel ud til din opgaveadresse i Odense.

Udlandsflytning

Vi har mangeårig erfaring inden for udlandsflytninger. Flyttemalers samarbejde med STS Transport og Logistik gør, at du trygt kan lade os om alt det praktiske i forbindelse med udlandsflytningen, mens du samtidigt kan følge med i processen undervejs. Dine ejendele bliver vores ansvar – og det forpligter. Vi håndterer udlandsflytningen på en simpel, effektiv og grundig måde. Ring for et uforpligtende tilbud på udførelse af udenlandsk flytteopgave i dag.

Vi er til at stole på!

Når man flytter, er tryghed noget af det vigtigste. Du ligger ansvaret i hænderne på andre, og du skal derfor kunne stole på, at dine ejendele er som de var, når du modtager dem, og at der ikke forsvinder noget undervejs.

Brug derfor en flytteforretning, der er bygget på faglighed.

Når du flytter med Flyttemaler ApS, kan du være sikker på, at arbejdet udføres af professionelle flyttemænd, lige meget hvilken slags flytning, det drejer sig om.

Hvis uheldet alligevel skulle være ude, er du som kunde hos os fragtføreforsikret.

Slutrengøring

Flyttemaler tilbyder udførelse af grundig flytterengøring, når flytningen og malerarbejdet er færdiggjort. Vi efterlader arealerne pæne og nydelige ved at støvsuge, vaske gulv og overflader, rengøre hvidevarer, polere vinduer og alt det andet der hører til en slutrengøring. Vi gør det til en billig og konkurrencedygtig pris, som ikke går på kompromis med kvaliteten. Med vores slutrengøring får i derfor den komplette pakke og når udlejeren (både privat og erhverv) skal godkende rengøringen senere hen, vil vi altid stå på mål for den givne slutrengørings kvalitet.

Lad os stå for opbevaringen

Har du brug for at få opbevaret dine personlige ejendele, hvad enten det er møbler eller mindre inventar, kan vi hjælpe dig. Vi sørger for at hente dine ting til opbevaring, mens vi stabler dem på vores lager, så de både står sikker og forsvarligt – og så de fylder mindst muligt. Vores lager er videoovervåget i døgndrift og passer derfor på dine ejendele i alle døgnets timer.
Tag fat på os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud opbevaring.

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om vores kvalitetsløsninger?

Få et uforpligtende tilbud

Vi ser frem til at sende et uforpligtende tilbud til dig
Scroll til toppen

Efterårstilbud på Silkecement - Spar 10% rabat på din næste opgave.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.