Maling

Høj faglighed i forbindelse med malerarbejde

Hos Flyttemaler kan vi tilbyde alle ydelser inden for malerfaget, der inkluderer spartling og tapetsering til maling af alt fra vægge og lofter til udvendige arealer. Har I specielle ønsker vedrørende malerarbejde, kan I kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi er en del af Byg Garanti fra Dansk Byggeri, der er din sikkerhed for høj kvalitet og faglighed.

Vi udfører maleropgaver til privat, erhverv og det offentlige:

– Fuldspartling
– Tapetsering
– Maling af væg, loft og gavl
– Maling af udvendige facader

Erfarne og professionelle malere

Vores ansatte malere har en stor faglighed og er dedikeret til malerbranchen igennem mange år. Det er din garanti for en høj kvalitet, uanset størrelsen og kompleksiteten i forbindelse med maleropgaven.

Vi står til rådighed for både private, erhvervskunder og det offentlige. Ønsker du sparring og rådgivning, giver vi gerne en hånd med.

Vi er Silkecement partnere

Vi tilbyder desuden silkecement som giver en rustik, slidstærk, rengøringsvenlig, og flot overflade i newyorker style.  Modsat gulvmaling med betonudseende får du her den flotte udgave, der ser bedre ud, giver en flot finish og holder mange flere år frem. Så vil du have moderniseret dit hjem, til den moderne nordiske stil. Så tøv ikke med at tag kontakt til os. Se mere på: https://flyttemaler.dk/silkecement/

Vi udfører malerarbejdet i hele Danmark

Vi kommer rundt i hele Danmark, mens vi tilbyder gratis kørsel ud til kunder der bor i Odense i forbindelse med maleropgaver. Få et uforpligtende tilbud og blive klogere på, hvad vi har at tilbyde af konkurrencedygtige priser.

Slutrengøring

Flyttemaler tilbyder udførelse af grundig flytterengøring, når flytningen og malerarbejdet er færdiggjort. Vi efterlader arealerne pæne og nydelige ved at støvsuge, vaske gulv og overflader, rengøre hvidevarer, polere vinduer og alt det andet der hører til en slutrengøring. Vi gør det til en billig og konkurrencedygtig pris, som ikke går på kompromis med kvaliteten. Med vores slutrengøring får i derfor den komplette pakke og når udlejeren (både privat og erhverv) skal godkende rengøringen senere hen, vil vi altid stå på mål for den givne slutrengørings kvalitet.

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om vores kvalitetsløsninger?

Få et uforpligtende tilbud

Vi ser frem til at sende et uforpligtende tilbud til dig
Scroll til toppen

Efterårstilbud på Silkecement - Spar 10% rabat på din næste opgave.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.