Microcement / Silkecement bord

Går du med drømmen om et nyt spisebord i microcement look?

Mangler du et rustikt Cementbord? Vi laver spiseborde, og sofaborde i rustikke og nordiske designs i mange forskellige stilarter, størrelser og farver. Derfor har vi udvidet med vores rustikke borde af Silkecement. Dette er et utrolig hårdført bord, der kan tåle alle hverdagens udfordringer. Vores borde i Silkecement er vandafvisende, så en dug er ikke nødvendig, hvilket gør dem lettere at rengøre end almindelige plankeborde i træ.

Silkecement kan have mange forskellige udtryk Hos Flyttemaler kan du selv vælge det udtryk, som du ønsker dit Bord i. Udtrykket i Silkecemenet er unikt og er forskelligt fra bord til bord. Dermed er du sikker på, at ingen andre har det samme Cementbord.

Få et uforpligtende tilbud her

Cementborde i lige det udtryk du ønsker

Vi laver cementborde i mange forskellige farver. Du kan derfor vælge netop den nuance, som du vil have dit cementbord i. Vores cementborde er især gode til familier med mindre børn. I modsætning til træborde, der er ikke mange ting vores cementborde ikke kan stå i mod. De er ikke så porøse, som andre typer af borde. Derudover er de tidløse i både farver og design. Du vil derfor få kunne få glæde af dit bord i mange år frem.

Services

Udover at lave håndlavede Cementborde, fra bunden, både spiseborde og sofaborde. – Kommer vi også gerne ud og laver køkkenborde, badeværelsesmøbler og andre møbler som ikke kan tages ud af hjemmet. Vi henter også gerne dit gamle, spisebord, sofabord eller skrivebord hvis du elsker hvordan det er skruet sammen, men synes det trænger til et eksklusivt og moderne udtryk i den nordiske rå stil. Er du firmaejer og ønsker at have et Cementbord med eget firmalogo, laver vi også det. Ring eller skriv en mail til os, for bestilling af produkter, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for hjælp til et projekt. Du er også meget velkommen til at komme op og se et udvalg af vores møbler, som vi har udstillet i vores showroom. Har du et projekt i tankerne, som du gerne vil have hjælp til eller har du spørgsmål til nogle af vores produkter, så tag kontakt til os.

Vi dækker hele Danmark med levering af microcement spisebord

Vi tilbyder:

– Levering til kantstenen
– Levering med opbæring, til første rum. koster 395,- 

Mogens Simonsen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Fantastisk flot bord. Levering foregik hurtigt og effektivt. Alt i alt en god oplevelse.
Stig Laursen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Købte et cementbord for en tid siden, og trods den store afstand blev alt ordnet over tlf, alt forløb perfekt og jeg fik et rigtig flot bord og alle mine ønsker opfyldt, og jeg kan kun give mine varmeste anbefaling til det lille firma som tydeligvis sætter kundens ønsker i højsædet. Stig.
Lars Henriksen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Vi bestilte et stk. cement sofabord samt en tredelt hylde til vores badeværelse i silkecement. Vi blev lyttet til og fået det mest lækre sofabord, så flot - samt en super lækker hyldereol til badeværelset. Jeg kan kun anbefale at besøge Flyttemales Showroom hvis du vil have noget helt specielt som også er i fantastisk kvalitet.
Tidligere
Næste

Vores Showroom er åbent igen! Vi bruger mundbind, håndsprit og holder afstand.

Vores Showroom er omdrejningspunkt for kundemøder, inspiration, produktion, og videreudvikling.

Er du nysgerrig efter at vide mere om, vores Cementborde og hvad vi kan tilbyde, er du velkommen i vores showroom.

Scroll til toppen

COVID19 - Vi overholder Sundhedsstyrelsens 5 råd og retningslinjer

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.