Microcement bordplade gør det selv kit

Fordele ved gør det selv kit fra Flyttemaler

Bronze pakke gør det selv pris

Denne pakke indeholder de nødvendige til at montere Silkecement, ovenpå et eksisterende bord, fx køkkeborde, spiseborde, badeværelsesmøbler.

Silkecement Sølv pakke gør det selv pris

Denne pakke indeholder de matrialer der skal til at lave et Silkecement bord for bunden.

Silkecement Guld pakke gør det selv

Denne pakke indeholder alt du behøver, for at lave et silkecement bord fra bunden, både materialer og værktøj.

Gør det selv kit fra 800,- kr

Mangler du et rustikt Cementbord, som du selv ønsker at lave? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Hos Flyttemaler.dk er det nu muligt at købe Silkecement gør det selv kit, som er et meget holdbart og eksklusivt materiale. Vi er de første i Danmark som kan tilbyde denne løsning.

Normalt kræver denne løsning en masse erfaring, før  man selv kan montere på vægge/gulve. Derfor har vi lavet denne løsning, hvor man kan købe løsningen til bordplader. Har du et bord som trænger til et mere moderne udtryk, eller ønsker du et helt nyt bord, kan Silkecement derimod bruges af alle, certificering eller ej, både private gør-det-selv folk og professionelle håndværkere.

 

Silkecement kan have mange forskellige udtryk Hos Flyttemaler kan du selv vælge det udtryk, som du ønsker dit Bord i. Udtrykket i Silkecemenet er unikt og er forskelligt fra bord til bord. Dermed er du sikker på, at ingen andre har det samme Cementbord.

Ønsker du at købe Silkecement gør det selv kit

Farver

Vi tilbyder Silkecement gør det selv kit i mange forskellige farver. Du kan derfor vælge netop den nuance, som du vil have dit cementbord i. Vi tager udgangspunkt i Ral farve skalaen, og toner Silkecement som maling. Vores cementborde er især gode til familier med mindre børn. I modsætning til træborde, der er ikke mange ting vores cementborde ikke kan stå i mod. De er ikke så porøse, som andre typer af borde. Derudover er de tidløse i både farver og design. Du vil derfor få kunne få glæde af dit bord i mange år frem.

Priser / pakkeløsninger

Bronze pakken: fra 800 kr. Max 5 m2

1 x base i valgfri farve

1 x farve i valgfri farve

1 x lak, mat eller glans

Sølv pakken: Fra 1.600 kr Max 5 m2 

1 x base i valgfri farve 1 x farve i valgfri farve 1 x lak, mat eller glans

1 x Plade skåret i ønsket mål 

1 x bordben valgfri

Guld pakken: Fra 2.500 kr Max 5 m2

1 x base i valgfri farve 1 x farve i valgfri farve 1 x lak, mat eller glans 1 x Plade skåret i ønsket mål 1 x bordben valgfri

1 x værktøjskasse med alt det nødvendige.

Silkecement gør det selv kit

Flyttemaler tilbyder Silkecement gør det selv kit. Med samme look som microcement, bare i et meget stærkere og mere eksklusivt materiale. Med dette gør det selv produkt, kan i nemt påføre den færdige blanding helt selv. Vores produkt Silkecement gør det selv kan man nemt betjene. Vi er de første i Danmark der kan tilbyde Silkecement gør det selv kit, til jer der ønsker det moderigtige og new-yorker look på jeres borde. Kontakt os for at få mere information.

Ønsker du at købe Silkecement gør det selv kit

Udfyld kontaktformularen

Scroll til toppen

Nyhed

Spar 10% på jeres første køb af gør det selv kit.

Flyttemaler.dk

Stor nyhed hos Flyttemaler!
Nu kan i købe silkecement gør det selv kit til jeres bordplade. Spar 10% på jeres første køb af gør det selv kit. KUN hos Flyttemaler.dk

COVID19 - Vi overholder Sundhedsstyrelsens 5 råd og retningslinjer

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.