Om os

Vi er sat i verden for at gøre alle led i flytningen nemmere for dig

Flyttemaler er stiftet for at gøre flytninger og renoveringer nemmere for danskerne – både privat og erhverv. Konceptet er i alt sin enkelthed, at du som kunde kan få hjælp til både flytningen og renoveringen. Vi ønsker at gøre det let og simpelt, og derfor har vi udviklet vores kontaktformularer, hvor du simpelt og nemt kan indhente et uforpligtende tilbud. Alle typer af flytteopgaver og alt inden for renoveringen er udført af vores faglærte og professionelle medarbejdere, som leverer en kvalitet, vi kan stå inde for. Derfor har vores håndværkere mindst 10 års erfaring, mens flyttefolkene har mindst 5 års anciennitet inden for faget. Alle vores medarbejdere har de helt rigtige licenser og beviser til håndtering af din opgave og kørsel med dine ejendele – det er din sikkerhed for høj kvalitet.

Sæt pris på din tid – og vælg os til at klare flytte – renoverings arbejdet for dig!

Vores værdier

Vi er ansvarlige, ærlige og pålidelige. Alle typer af opgaver i forbindelse med renovering og flytning bliver altid udført af faglærte og professionelle medarbejdere. Vi tilbyder et koncept med både flytning og renovering, der skal gøre det lettere både, billigere og mere effektivt for danskerne.

Vores mission

At gøre det lettere for danskerne at vælge flytte -renoverings ydelser fra ét sted.

Vores vision

At blive Danmarks førende flytteservice (der tilbyder alt inden for flyttebranchen i en deluxe-løsning til konkurrencedygtige priser).

Flyttemaler står for hele pakken

Hos Flyttemaler giver vi kunderne friheden til at vælge, hvad enten de ønsker hjælp til flytning, renovering eller begge dele. Vi indgår ikke som en del af et partnerkoncept, hvor vi får nogle andre til at male eller flytte eksempelvis. Det er altid vores dedikerede og erfarne medarbejdere, der kommer ud til jer og hjælper. 

Det er derfor vi kan stå inde for den høje faglighed og professionalisme til de tilbudte ydelser – som altid tilbydes til faste priser uden skjulte gebyrer.

Kontakt

Du finder alle vores kontaktinformationer og adresse herunder.
Tag kontakt for et uforpligtende tilbud på flytning eller renovering allerede i dag
– eller brug vores kontaktformularer.

Scroll til toppen

Efterårstilbud på Silkecement - Spar 10% rabat på din næste opgave.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.