Pris Eksempler

Flytning

Pris eksempel – Flytning fra Odense M til Randers.

Vi var inde og give en gratis vurdering, og et uforpligtende tilbud på opgaven ved kunden. Vi havde derved mulighed for at danne os et godt overblik over, hvad der skulle flyttes, og kunne derfor give et fast tilbud på opgaven. Der skulle flyttes alt fra møbler, hvidvare, gamle arvestykker mm. 

Flyttemændene kom til adressen som aftalt, og sørgede for at gå ind og danne sig et overblik over, hvordan flyttebilen skulle pakkes inden tiden startede. Herefter blev alle kundens ejendele pakket, og forsigtigt læsset ombord. Tingene blev herefter læsset af igen, nogle af tingene ved kundens datter, og resten ved hende selv i hendes nye hjem. Alting gik som planlagt, og kunden var tilfreds. 

 

Prisen på opgaven inkl. det hele = 7.500 kr. inkl. moms.

 

Maling

Pris eksempel – Maling af 3 værelses lejelighed i Odense C.

Vi blev ringet op af en potentiel kunde, som ønskede mere information, angående vores priser på maling af deres lejelighed. Vi aftalte med kunden, at vi kom forbi og gav en gratis vurdering. Dagen efter sendte vi kunden et uforpligtende tilbud, og kunden takkede hurtigt ja tak. 

Vi overholdte alle aftaler, og da lejeligheden skulle igennem flyttesynet blev alt godkendt. 

Prisen på maling af 3 værelses lejelighed = 13.500 kr. inkl. moms.

silkecement gulv

Silkecement

Pris eksempel – Silkecement på badeværelse i Odense N.

Vi blev kontaktet af en potentiel kunde, gennem vores kontaktformularer, på vores hjemmeside. Kunden ønskede mere information, angående vores Silkecement løsning. Vi aftalte med kunden, at vi ville komme forbi og give en gratis vurdering, på projektet. Vi fik en god snak med kunden, og blev hurtigt enige om, at de gamle kedelige klinker, og fuger, trængte til en kærlig hånd. 

Vi fremsendte kunden et uforpligtende tilbud, og samme aften blev tilbuddet accepteret.  Silkecementen blev monteret, på klinkerne og kunden er særdeles tilfreds med det unikke, holdbare resultat. 

Prisen på montering af Silkecement på badeværelses gulv = 7.000 kr. inkl. moms.

Flytning & Maling

Pris eksempel – Flytning & Maling af stor Butik i Århus C.

Vi blev kontaktet af Lars, som ejer en stor butik inde i Århus gågade. Han ønskede hjælp til hans større projekt, som bestod af maling af den nye butik, flytning af store maskiner, og diverse ting. Samt maling af den gamle butik, og lager med slutrengøring. Lars var utrolig tilfreds med vores kvalitetsløsninger, og de endelige resultater på hele luksus – pakken. 

Prisen på hele projektet med det hele = 20.500. kr. inkl. moms.

 

Slutrengøring & genbrugspladsgebyr

Pris eksempel – Slutrengøring af 2 værelses lejelighed i Odense C.

Vi har været inde og lave en slutrengøring, i Odense efter endt flytning, og maling. Hvor vi støvsugede, vaskede paneler af, gjorde hovedrent på badeværelset, samt køkkenet inkl. hvidvare. Hvorefter der blev støvet af i alle hjørner og overfalder, vaskede vinduer, og til sidst gulve. Lejeligheden blev godkendt ved flyttesynet, og kunden var tilfreds med resultatet.

Prisen på slutrengøringen = 1.250 kr. inkl. moms.

Pris eksempel – Genbrugspladsgebyr. 

Har du for mange ting, eller en masse byggerod, hjælper vi gerne til med at køre på genbrugspladsen, vi har mange slags biler til rådighed, og kompetente flyttefolk, til at klare din opgave effektivt og nemt.

En fyldt flyttebil, efter endt opgave = 625 kr. inkl. moms.

Skriv til os her

Linda Petersen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Malerarbejde i høj kvalitet. Vi har fået malet facaden af vores hus, som er blevet så flot. Det tog dem kun 3 dage at male det hele, og alt forløb som aftalt.
Signe Laursen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Vi har fået lagt silkecement på vores badeværelse, og resultatet er blevet så godt. Vi er meget tilfredse og det tog dem kun en uges tid at få det hele ordnet. Vi er nogle glade kunder. Kan varmt anbefales, hvis man ønsker at få lagt silkecement.
Lars Ulriksen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
super god service! Fik et uforpligtende tilbud på at få malet mit toilet og min stue inden jeg fraflyttede min lejlighed. Alt var som det skulle være har ikke en finger at sætte på det færdige resultat.
Ulla Jensen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Vi er særdeles tilfreds med deres høje service niveau, vi fik en udmelding kort tid før vores flytte dato, af et andet flyttefirma. Så fandt vi dog dette flyttefirma, som udførte en komplet pakke, af både flytning, maling og rengøring, og det er jo helt fantastisk! Lige hvad vi havde brug for, alle aftaler blev overholdt til tiden.
Tidligere
Næste
Scroll til toppen

Efterårstilbud på Silkecement - Spar 10% rabat på din næste opgave.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.