Træt af klinker og fuger?

Få et uforpligtende tilbud på Silkecement her - Spar 10 % rabat lige nu!

Går du med drømmen om gulve eller vægge i new yorker look?

Signe Laursen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Vi har fået lagt silkecement på vores badeværelse, og resultatet er blevet så godt. Vi er meget tilfredse og det tog dem kun en uges tid at få det hele ordnet. Vi er nogle glade kunder. Kan varmt anbefales, hvis man ønsker at få lagt silkecement.
Mogens Henriksen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Flyttemaler har lavet mit gulv rigtig professionelt. Søde medarbejder, god service, kan helt klart anbefales! Tusind tak!
Heidi Rasmussen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Dejlig service, med at booke og lave aftalen. Kom til tiden og havde ryddet pænt op bagefter. Nu fik jeg et lys og smukt badeværelse God pris
Rasmus Larsen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Jeg er meget tilfreds med både hjælp og service fra kontoret og de to mænd, der kom ud og klarede opgaven. Mit gulv er blevet så flot. Tak.
Tidligere
Næste

Æstetisk og funktionelt

Vi tilbyder Silkecement som giver en fugefri, rustik, slidstærk, rengøringsvenlig, og smuk flade i newyorker style, som er 100% vandtæt.  Modsat andre produkter med betonudseende får du her den flotte udgave, der ser bedre ud, giver et flot finish og holder mange flere år frem. Vil i have en silkecement behandling der moderniser jeres hjem, til den moderne nordiske stil. Så tøv ikke med at tag kontakt til os!

Eksklusivt look og let at vedligeholde

Badeværelset  er et uundværligt rum i boligen, det er meget mere end blot en håndvask og et toilet. Du kan skabe et helt specielt og unikt rum med Silkecementens smukke flader. Produktets holdbare og vandtætte flader, gør at produktet passer perfekt til badeværelser, bryggers mm. Dit hjem kan nemt gøres smukt, unikt og funktionelt på samme tid med en Silkecement behandling.
Silkecement er et produkt med uttalige muligheder, for det udførte slutresultat.

Certificeret håndværk

Vi har de helt rigtige certifikater og kurser for at arbejde med silkecement, som skal til for at varetage din opgave, vi er kompetente og professionelle, og har en flere års erfaring indenfor Silkecement, som er med til at kunne vejlede, og lave et resultat i kvalitet, som holder mange år frem.

Silkecement tones i den farve du ønsker

Vi kan tone silkecement i lige præcis de farvenuancer og udtryk, som du ønsker. Vi kommer gerne ud og giver en gratis vurdering på din opgave, hvor der er mulighed for at tage en snak om hvilke farver og udtryk der passer bedst ind dit hjem når du skal vælge en silkecement behandling. Farve systemet tager udgangspunkt i RAL farver, så ønsker du en specifik farve, så sender du os blot RAL farvekoden og så laver vi den.

Vi dækker hele Fyn & Jylland med Silkecement

Tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi tilbyder desuden gratis kørsel ud til din opgave adresse i Odense i forbindelse med vores Silkecement løsning. Tag kontakt til os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Ofte stillede spørgsmål

Svar: Ja, alle komponenter er opløsningsmiddelfri, og CE /hygiejne godkendt.

Ja det har vi, du er velkomme til at besøge os i Vamdrup, vores showroom har åbent efter aftale. 

Svar: Ja, Silkecement kan påføres direkte på fuger/klinker, vi anvender en armeret membran spartel til at fylde fugerne i de gamle fliser/klinker, derefter påføres Silkecement systemet på membran spartlen.

Svar: Silkecement er en fantastisk løsning til trætte flader, som fx klinker, beton, trækonstruktioner osv. Det er nemt og simpelt at få de gamle flader fornyet med en Silkecement behandling. Silkecement monteres ovenpå gamle flader, og holder længe ser smukt ud, og ekstremt tidsløst, det passer ind i alle boliger da udtryk er nærmest uendelige - Det er kun fantasien der sætter grænser ved en Silkecement behandling. 

Svar: Silkecement er et spændende, og eksklusivt produkt, der kan skabe det rå, og smukke look,  som vi alle kender som New Yorker look, Navnet har sin inspiration fra håndværk i New York -  hvor udtryk og personliggørelse af fladerne er individuelt, hvilket giver utroligt mange anvendelsesmuligheder. uden at lægge nye gulve. Selvom silkecement ser råt ud, er overfladen utrolig rengøringsvenlig,

Med Silkecement kan man udføre alt fra gulve, borde, trapper, vægge, brusenicher til badekar, terrasser og swimmingpools m.v. Som sagt, så findes der næsten ingen grænser for dets anvendelsesmuligheder.

Svar: Ja, produktet er lavet i forskellige serier, som er særligt fremstillet til de forskellige anvendelses behov. Vi finder de helt rigtige produkter som skal til, så høj kvalitet og optimale forhold er tilstede. Vi har bl.a. en produktserie, som er specielt designet til udendørs brug på fx terrasser. Desuden findes en anden serie som er specielt designet til konstant vandpåvirkning som bruges til fx swimmingpools og badekar.

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om vores kvalitetsløsninger?

Certificeret håndværk

Scroll til toppen

Efterårstilbud på Silkecement - Spar 10% rabat på din næste opgave.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.