Silkecement

Går du med drømmen om gulve eller vægge i new yorker look? Få silkecement til en god pris

Vi tilbyder Silkecement som giver en rustik, slidstærk, rengøringsvenlig, og flot overflade i newyorker style, som er 100% vandtæt.  Modsat gulvmaling med betonudseende får du her den flotte udgave, der ser bedre ud, giver et flot finish og holder mange flere år frem med en silkecemt behandling. Vil i have en silkecement behandling der moderniser jeres hjem, til den moderne nordiske stil. Så tøv ikke med at tag kontakt til os næste gang i vil have en silkecement behandling.

Få et uforpligtende tilbud her

Træt af klinker? Få silkecement behandling til en god pris

Silkecement behandling til badeværelset  er et uundværligt rum i boligen. Det er meget mere end blot en håndvask og et toilet. Du kan skabe et helt speciel og unikt rum med Silkecementens smukke overflader. Silkecementens  holdbare og vandtætte overflader, gør at Silkecementen passer perfekt til badeværelser, bryggers mm. Dit hjem kan nemt gøres smukt, unikt og funktionelt på samme tid med en silkecement behandling.
Silkecement er et produkt med uttalige muligheder, for det udførte slutresultat. Vi vejleder dig gerne, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Få en god pris på silkecement behandling

Silkecement-certifikat - Flyttemaler-page-001

Vi er silkecement partnere

Vi har de helt rigtige certifikater og kurser for at arbejde med silkecement, som skal til for at varetage din opgave, vi er kompetente og professionelle, og har en masse erfaring indenfor silkecement, som er med til at kunne vejlede, og lave et resultat i kvalitet, som holder mange år frem. 

Går du med drømmen om at få renvoreret din bolig med det rene, og stilfulde nordiske look såsom silkecement, så kontakt os gerne.

image_6487327

Silkecement tones i den farve du ønsker

Silkecement kan laves i lige præcis de farvenuancer og udtryk, som du ønsker. Vi kommer gerne ud og giver en gratis vurdering på din silkecement behandling til en god pris, hvor der er mulighed for at tage en snak om hvilke farver der passer bedst ind hos dig når i skal vælge en silkecement behandling. Silkecements farvesystem tager udgangspunkt i RAL farver, så ønsker du en specifik farve, så sender du os blot RAL farvekoden og så laver vi den. Vi er eksperter i silkecement

Vi dækker hele Danmark med Silkecement

Tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi tilbyder desuden gratis kørsel ud til din opgave adresse i Odense i forbindelse med vores Silkecement løsning. Tag kontakt til os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Signe Laursen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Vi har fået lagt silkecement på vores badeværelse, og resultatet er blevet så godt. Vi er meget tilfredse og det tog dem kun en uges tid at få det hele ordnet. Vi er nogle glade kunder. Kan varmt anbefales, hvis man ønsker at få lagt silkecement.
Mogens Henriksen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Flyttemaler har lavet mit gulv rigtig professionelt. Søde medarbejder, god service, kan helt klart anbefales! Tusind tak!
Heidi Rasmussen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Dejlig service, med at booke og lave aftalen. Kom til tiden og havde ryddet pænt op bagefter. Nu fik jeg et lys og smukt badeværelse God pris
Rasmus Larsen⭐⭐⭐⭐⭐
Læs mere
Jeg er meget tilfreds med både hjælp og service fra kontoret og de to mænd, der kom ud og klarede opgaven. Mit gulv er blevet så flot. Tak.
Tidligere
Næste

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om vores kvalitetsløsninger?

Scroll til toppen

COVID19 - Vi overholder Sundhedsstyrelsens 5 råd og retningslinjer

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.